altΣυμμετοχή μαθητών του σχολείου στον 4ο Διαγωνισμό Γραπτού Λόγου των εκδόσεων ΠΑΤΑΚΗ. (Σημειώνουμε ότι στον 3Διαγωνισμό Γραπτού Λόγου, το σχολείο μας διακρίθηκε για τις συμμετοχές του και η μαθήτρια Ειρήνη Βουγιουκαλάκη απέσπασε το  2 βραβείο για τα διηγήματα της.)

altΥποβολή αιτήσεων από δύο μαθητές της Β΄τάξης του σχολείου μας για την λήψη υποτροφίας του Ινστιτούτου Benjamin Franklin που έχει προκηρύξει η Αμερικάνικη Πρεσβεία.

altΣυμμετοχή μαθητών στον 17ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ποίησης στα πλαίσια της "Πολιτιστικής Άνοιξης της Θεσσαλονίκης" και στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ποίησης "Αρχιλόχεια 2012".

altΤο σχολείο συμμετέχει στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Βουλή των Εφήβων" το οποίο διοργανώνεται από το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και την Δημοκρατία, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων και το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν 21 μαθητές από την Β' Λυκείου.

alt Ομάδα μαθητών του σχολείου μας συμμετείχε στην 25η Εθνική Συνδιάσκεψη του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου Νέων που έλαβε χώρα στην Αθήνα (07-09/04/2012) στις εγκαταστάσεις του Αμερικανικού κολλεγίου Αθηνών . Στο διαγωνιστικό μέρος, οι μαθητές μας Καπάτου Ιωάννα & Λιαρόπουλος Θοδωρής, κατέλαβαν την 9η & 25η θέση αντίστοιχα, επί συνόλου 100 συμμετεχόντων μαθητών από Δημόσια κ Ιδιωτικά Λύκεια του νομού Αττικής. 

altΜαθητές του σχολείου έχουν συμμετάσχει φέτος στους Πανελλήνιους Διαγωνισμούς Μαθηματικών, Φυσικής και Χημείας, όπου ο μαθητής Κανδήρος Βαρδής της Β΄ Λυκείου έφτασε στην τελική φάση.

alt Ομάδα μαθητών από την Β' και Γ΄ τάξη, παρευρέθησαν στην συνέντευξη τύπου της Unicef (03/04/12) με θέμα την κατάσταση των παιδιών στην ελλάδα και είχαν ενεργή συμμετοχή μ'ένα δρώμενο βασισμένο σε στίχους ποιητών Ελλήνων & Ξένων.

 

                             alt

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 11 guests και κανένα μέλος